wie wij zijn

Een notariskantoor van deze tijd. Modern, hip en met een open cultuur. Wij hebben vestigingen in Naaldwijk en Rotterdam. Met een team van bijna 100 collega’s werken wij met plezier samen. Van jong tot oud, van man tot vrouw. Wij hebben de mogelijkheden van een groot kantoor. En werken in kleinere teams fijn samen op onze verschillende locaties. De deur staat altijd open, meedenken wordt gewaardeerd. Wij durven te stellen dat wij een professioneel kantoor zijn. Voor onze cliënten en naar elkaar.

Solliciteer

wat wij doen voor jou

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. Hier horen ook cursussen en opleidingen bij. Wij zorgen voor heerlijke koffie op kantoor. Als er geen COVID in de wereld is, krijg je smoothies, gezellige lunches op kantoor en hebben wij een actief vitaliteitsprogramma.

Natuurlijk zitten wij ook tijdens COVID niet stil. Een Instagrampagina voor onze collega’s met gezondheidstips. Een fruitpakketje, lekker chocolaatje op Blue Monday en je wandelt dagelijks met je collega’s met de ommetje app. Kortom: wij denken ook in deze tijd aan jou!

onze sollicitatieprocedure

Benieuwd naar onze sollicitatieprocedure? Klik op de button hieronder.

sollicitatieprocedure

Locaties

wat wij doen voor de omgeving

Wij zijn betrokken bij onze omgeving. Wat houdt dat in? Wij proberen zoveel mogelijk lokaal onze cadeautjes voor collega’s te regelen. Denk aan vers fruit bij een teler in de buurt, een mooie bos bloemen bij een bloemist om de hoek of een kerstpakket bij de lokale ondernemer.

Wij zijn maatschappelijk betrokken middels lidmaatschappen bij MKB, VNO-NCW, Lokale Alliantie tegen financieel misbruik, Rotary, Lions en de Ronde Tafel. Wij sponsoren verschillende sportclubs, initiatieven en natuurlijk de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs. Ook het milieu vinden wij belangrijk, daarom is ons pand in Naaldwijk CO2 neutraal.